actietarief

Tel uit je winst

HomeActietarief

WEES SNEL: ACTIETARIEF TOT 28-02-2018

Speciaal voor u geldt tot en met 28 februari 2018 een bijzonder tarief:

Mondelinge Waardebepaling: GRATIS

Voor een goede mondelinge waardebepaling is het noodzakelijk uw woning te hebben opgenomen. Voordat wij bij u zijn hebben we al het nodige voorbereid. Na de opname zijn wij in staat aan te geven welke adviesvraagprijs en welke opbrengst reeel is. Aan deze waardebepaling zijn geen kosten verbonden.

Verkoop van uw woning:

Voor de verkoop van uw woning geldt een speciaal courtage tarief t/m 28 februari 2018. Wij komen dit graag bij u thuis toelichten. Gunt u ons de opdracht voor 28 februari 2018? Dan kunnen wij u vast verklappen dat u het mediapakket als introductie cadeau  krijgt. Het mediapakket bestaat uit professionele fotografie, 360º fotografie, video binnen- en buitenzijde van de woning en een 2D-/3D-plattegrond van uw woning. Zo bent u direct optimaal zichtbaar op Funda.nl.

Taxatie van uw woning:

Voor een NWWI gevalideerd taxatierapport geldt een tarief van € 425- inclusief btw en NWWI-kosten. Hoe vraagt u een door NWWI gevalideerd rapport aan? Klik op het NWWI-logo op deze pagina en volg de instructies. Wij nemen daarna contact met u op.

Meer informatie of een afspraak?

Stel hieronder uw vraag of neem contact op voor een afspraak:

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

andere tarieven

Voor aankoop van bestaande en nieuwbouw woningen hanteren wij eveneens scherpe tarieven. Bel ons voor een op maat gesneden plan en tarief. Kijk op de pagina aankoop bestaande bouw of aankoop nieuwbouw voor het stappenplan.

 

Vraag direct een NWWI taxatie aan