Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Waarmee kan Kleurrijk u van dienst zijn?

Klik op onderstaande diensten om meer te lezen

Verkopen

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. De makelaar van Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs zoekt van tevoren alles uit over uw huis. Tijdens de afspraak bij u thuis bespreken wij het stappenplan waarbij uw wensen centraal staan. Die - kosteloze - analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

lees meer

Aankopen

Is dit het juiste moment? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie doet de onderhandeling voor mij? Er komt veel op je af. Schakel daarom Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs in voor deskundig advies. Bekijk ons stappenplan aankoop bestaande woning.

lees meer

Taxeren

Tijdens de taxatie let de NVM-makelaar op de volgende belangrijke aspecten: staat van onderhoud; inhoud en oppervlakte; functionele indeling; kwaliteit van constructie en gebruikte materialen; rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad; ligging van de woning in de directe omgeving.

lees meer

Aankoop nieuwbouw

Is dit het juiste moment? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie doet de onderhandeling voor mij? Er komt veel op je af. Schakel daarom Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs in voor deskundig advies. Uw nieuwbouw droomhuis aankopen in 7 kleurrijke stappen.

lees meer

Gratis waardebepaling

De opmaat naar een succesvolle verkoop. Vrijblijvend en toch succesvol.

lees meer

Zoekopdracht

Het begin van een mooie wooncarriere. Snel en doelmatig.

lees meer
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde

Direct berekenen
Kleurrijk Makelaars