Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

aankoop bestaande bouw

Dit is mijn smaak

HomeDienstenAankoop bestaande bouw

DE BELANGRIJKSTE AANKOOP IN JE LEVEN

Een woning is de belangrijkste aankoop in uw leven. Het is vanzelfsprekend dat u daar zeer zorgvuldig mee om wilt gaan. Als u een huis bezichtigt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkoper. Deze makelaar treedt op in het belang van de verkoper en wil hem de hoogste prijs bezorgen en dus niet om uw specifieke belangen te behartigen. Uw belangen zijn voor hem uiteraard minder relevant. Daarom is het in uw belang om uw eigen NVM Makelaar mee te nemen.

Het aankopen van een woning heeft vaak grote financiële gevolgen. Inzicht in de kwaliteit van de woning en van de woonomgeving is onmisbaar. De staat van onderhoud en de mogelijk beperkende omstandigheden vanuit bijvoorbeeld het bestemmingsplan kunnen persoonlijke en financiële teleurstellingen opleveren.

Wij kunnen u daarom als gecertificeerd NVM-makelaar ondersteunen. Een gedegen onderzoek naar de genoemde aspecten geeft u duidelijkheid. Wij kunnen u een prijsbeoordeling leveren en u bijstaan bij de onderhandelingen.

Meer informatie of een afspraak?

Stel hieronder uw vraag of neem contact op voor een afspraak:

Uw droomhuis aankopen in 7 kleurrijke stappen

 1. Een gesprek met uw aankoopmakelaar over wie u bent en wat u van ons mag verwachten.
  Aan de hand van uw woonwensen stellen wij een persoonlijk aankoopprofiel op en gaan we op zoek naar uw droomwoning. U bezichtigt op eigen initiatief en daar waar u het prettig vindt ga ik met u mee.
 2. Bezichtiging
  Door het opstellen van een top 3 aan woningen gaan we gericht op onderzoek. Samen gaan wij deze 3 woningen voor een tweede keer bekijken. Daarna bent u in staat een selectie te maken.
 3. Specifiek onderzoek
  Wij rechercheren de woning kadastraal en beoordelen het milieu- en bouwkundig onderzoek. Wij verwijzen u daar waar nodig naar specialisten op dit gebied.
 4. Onderhandeling
  We onderhandelen in uw naam op een professionele manier over prijs en voorwaarden.
 5. Ondertekening Koopakte
  We controleren de koopakte voor u en alle daarbij behorende stukken die zijn opgesteld door de verkopende partij.
 6. De financiering
  Samen met u kijken we naar een adviseur die u gedegen advies geeft over de hypotheek. Bij stap 1 sorteren we hier uiteraard op voor zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
 7. Inspectie en Notaris
  Wij begeleiden u bij de feitelijke levering door middel van de inspectie van de woning en bij de juridische levering bij de notaris.

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde

Direct berekenen
Kleurrijk Makelaars