Uw huis verkopen, dat doet u met Kleurrijk NVM Makelaars & taxateurs


Verkopen

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. De makelaar van Kleurrijk NVM Makelaars zoekt van tevoren alles uit over uw huis. Tijdens de afspraak bij u thuis bespreken wij het stappenplan waarbij uw wensen centraal staan. Die - kosteloze - analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

lees meer

Aankopen

Nieuw of bestaand? Is dit het juiste moment? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie doet de onderhandeling voor mij? Er komt veel op je af. Schakel daarom Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs in voor deskundig advies. Bekijk het stappenplan nieuwbouw of bestaande woningen.

lees meer

Taxeren

Tijdens de taxatie let de NVM-makelaar op de volgende belangrijke aspecten: staat van onderhoud; inhoud en oppervlakte; functionele indeling; kwaliteit van constructie en gebruikte materialen; rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad; ligging van de woning in de directe omgeving.

lees meer

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen.......Een stuk zekerder via Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs. Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend, voor de één misschien zelfs nog wat meer dan voor de ander. Want u kunt niet altijd vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het u aanspreekt.

lees meer

Woningaanbod

Nesciohove 73
2726 BK Zoetermeer
€ 225.000 k.k.
102m² 4 kamers
Heijermanshove 2
2726 AK Zoetermeer
€ 162.500 k.k.
56m² 2 kamers
Weteringdreef 3
2724 GS Zoetermeer
€ 212.500 k.k.
82m² 4 kamers
Brempark 9
2724 HS Zoetermeer
€ 245.000 k.k.
99m² 4 kamers

Nieuws

Nieuwe makelaars en taxateurs juni 2019

De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging. Zij legden maandag 24 juni tijdens de beëdiging de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Welkom!

Minister sluit vierde woondeal

Na de afspraken met gemeente Groningen, de regio Eindhoven en de zuidelijke Randstad heeft Minister Ollongren (BZK) opnieuw een Woondeal gesloten, nu met Regio Utrecht. Bestuurders van de provincie Utrecht en de 16 gemeenten in de regio gaan een langjarige samenwerking aan voor meer woningen, de aanpak van excessen en het verbeteren van de leefbaarheid in de wijken. 

Onno Hoes nieuwe voorzitter NVM

Onno Hoes is per 1 augustus 2019 de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs NVM. Hoes volgt Ger Jaarsma op, die van april 2016 tot eind juli 2019 voorzitter is.

Snel een vraag? Stuur een appje!

Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp. Heeft u een korte vraag waar u snel antwoord op wilt hebben, twijfel dan niet om mij een bericht te sturen.

Voeg 06-260 483 00 en 06-444 00 945 toe aan uw contacten en start een nieuw WhatsApp-gesprek met Kleurrijk makelaars.

Plaats een zoekopdracht om je droomhuis te vinden

Direct beginnen

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde

Direct berekenen