Uw huis verkopen, dat doet u met Kleurrijk NVM Makelaars & taxateurs


Verkopen

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. De makelaar van Kleurrijk NVM Makelaars zoekt van tevoren alles uit over uw huis. Tijdens de afspraak bij u thuis bespreken wij het stappenplan waarbij uw wensen centraal staan. Die - kosteloze - analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

lees meer

Aankopen

Nieuw of bestaand? Is dit het juiste moment? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie doet de onderhandeling voor mij? Er komt veel op je af. Schakel daarom Kleurrijk NVM makelaars in voor deskundig advies. Bekijk het stappenplan nieuwbouw of bestaande woningen.

lees meer

Taxeren

Tijdens de taxatie let de NVM-makelaar op de volgende belangrijke aspecten: staat van onderhoud; inhoud en oppervlakte; functionele indeling; kwaliteit van constructie en gebruikte materialen; rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad; ligging van de woning in de directe omgeving.

lees meer

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen.......Een stuk zekerder via Kleurrijk NVM makelaars. Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend, voor de één misschien zelfs nog wat meer dan voor de ander. Want u kunt niet altijd vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het u aanspreekt.

lees meer

Woningaanbod

Tasmanie 16
2721 GA Zoetermeer
€ 150.000 k.k.
64m² 2 kamers
Rietveldplan 4
2728 EM Zoetermeer
€ 650.000 k.k.
176m² 4 kamers
Slootdreef 57
2724 AB Zoetermeer
€ 249.500 k.k.
120m² 5 kamers
Wijnhaven bouwnummer 56 ong
3011 WJ Rotterdam
€ 387.000 v.o.n.
87m² 3 kamers

Nieuws

Snel een vraag? Stuur een appje!

Naast bellen en mailen kunt u mij ook bereiken via WhatsApp. Heeft u een korte vraag waar u snel antwoord op wilt hebben, twijfel dan niet om mij een bericht te sturen.

Voeg 06-260 483 00 toe aan uw contacten en start een nieuw WhatsApp-gesprek met Kleurrijk makelaars.

Plaats een zoekopdracht om je droomhuis te vinden

Direct beginnen