Uw huis verkopen, dat doet u met Kleurrijk NVM Makelaars & taxateurs


Verkopen

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. De makelaar van Kleurrijk NVM Makelaars zoekt van tevoren alles uit over uw huis. Tijdens de afspraak bij u thuis bespreken wij het stappenplan waarbij uw wensen centraal staan. Die - kosteloze - analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

lees meer

Aankopen

Nieuw of bestaand? Is dit het juiste moment? Hoe weet ik dat ik niet teveel betaal? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie doet de onderhandeling voor mij? Er komt veel op je af. Schakel daarom Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs in voor deskundig advies. Bekijk het stappenplan nieuwbouw of bestaande woningen.

lees meer

Taxeren

Tijdens de taxatie let de NVM-makelaar op de volgende belangrijke aspecten: staat van onderhoud; inhoud en oppervlakte; functionele indeling; kwaliteit van constructie en gebruikte materialen; rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad; ligging van de woning in de directe omgeving.

lees meer

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen.......Een stuk zekerder via Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs. Een nieuwbouwwoning kopen is altijd spannend, voor de één misschien zelfs nog wat meer dan voor de ander. Want u kunt niet altijd vooraf door het huis of de buurt lopen om te kijken of het u aanspreekt.

lees meer

Woningaanbod

Kwelderplantsoen 65
2651 NE Berkel En Rodenrijs
€ 300.000 k.k.
96m² 4 kamers
Wijnhaven 73 L
3011 WJ Rotterdam
€ 575.000 k.k.
85m² 3 kamers
Kenenburgweg 20
2665 HW Bleiswijk
€ 600.000 k.k.
155m² 5 kamers
Rijsoordstraat 8 A3
3081 BV Rotterdam
€ 115.000 k.k.
62m² 2 kamers

Nieuws

NVM levert reactie op voorgestelde Wijziging Regeling Beoordeling Luchtkwaliteit

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft de afgelopen maand belanghebbenden uitgenodigd om hun reactie te geven op de voorgenomen Wijziging van de Regeling Beoordeling Luchtkwaliteit 2017. Ook de NVM gaf een reactie.

Dynamiek op markt voor recreatiewoningen blijft toenemen

De markt van recreatiewoningen in Nederland blijft groeien. Het afgelopen jaar steeg de vraag met maar liefst 15% en werden 4.330 recreatiewoningen verkocht. De gemiddelde transactieprijs nam met 6% toe naar 148.450 euro, maar blijft daarmee wel iets meer dan 20.000 euro onder de gemiddelde prijs van topjaar 2008.

NHG naar € 290.000

Vrijdag 21 september heeft het Kadaster de gemiddelde koopsom in de maand augustus gepubliceerd: € 294.203,-. Het gemiddelde van de koopsommen van de maanden juni, juli en augustus is daarmee uitgekomen op € 291.444,-.

Nieuwe makelaars september 2018 (2)

De NVM heeft deze maand voor de tweede keer een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging. Zij legden maandag 24 september tijdens de beëdiging de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Welkom!

Hoe bereid ik me als verkoper voor op de NVM Open Huizen Dag?

Jouw woning staat te koop en je hebt in overleg met je NVM-makelaar besloten om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag. Hartstikke goed, maar wat staat je nu te doen? Hoe bereid je je als verkoper het beste voor op deze dag?

Snel een vraag? Stuur een appje!

Naast bellen en mailen kunt u ons ook bereiken via WhatsApp. Heeft u een korte vraag waar u snel antwoord op wilt hebben, twijfel dan niet om mij een bericht te sturen.

Voeg 06-260 483 00 en 06-444 00 945 toe aan uw contacten en start een nieuw WhatsApp-gesprek met Kleurrijk makelaars.

Plaats een zoekopdracht om je droomhuis te vinden

Direct beginnen