Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Casanova, Rotterdam

Kenmerken

Prijs
€ 200.000 tot € 3.100.000 v.o.n.
Postcode
3011 WK Rotterdam
Oppervlakte
40m² tot 342m²
Inhoud
121m³ tot 1026m³
Aantal woningen
115
Start bouw
31-03-2019

Bekijk beschikbare woningen


› Bekijk projectwebsite


 • Omschrijving

  Neem voor de actuele beschikbaarheid contact met ons op.

  Project CasaNova

  Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova; Een luxe woontoren met uitsluitend (115) koopappartementen, in grootte variërend van 40 tot ruim 343 m². Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Het Rotterdamse bureau Barcode Architects tekende voor het ontwerp van deze unieke driehoekige woontoren, die oprijst vanuit de vierlaagse onderbouw aan de kade van de Wijnhaven. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en grote variëteit in het aanbod van de appartementen. Door de unieke driehoekige vorm heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

  Totaalconcept aan de Wijnhaven
  Met de ontwikkeling van CasaNova richten we ons op de dynamische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele dienstverlening is inbegrepen. Woontoren CasaNova huisvest een grote variatie aan hoogwaardig afgewerkte koopappartementen met onder meer een luxe kookeiland, complete badkamer en stompe deuren met houten binnenkozijnen. Van een uniek loftappartement in de taille tot een bijzonder penthouse op de 35e verdieping; ieder appartement is even doordacht en efficiënt ingedeeld. Onder CasaNova, aan de kade van de Wijnhaven, is naast de residentiele entree, ruimte voor hoogwaardige retail en kwaliteitshoreca. Vanuit de Wijnstraat is er toegang tot een gecombineerde (The Muse en CasaNova) parkeergarage met samen circa 200 plaatsen. Een groene daktuin, gemeenschappelijke keuken, fitness, gastenkamers en een eigen huismeesterservice geven het voorbeeld van het exclusieve voorzieningenniveau.

  Ontspannen omgeving
  CasaNova is ondanks zijn iconische hoogte van 110 meter toch intiem en gemoedelijk van opzet. Slechts drie appartementen per verdieping in de toren, het gebruik van warm auberginekleurig natuursteen en sfeervolle materialen als hout en glas, zorgen voor een aangename en moderne woonsfeer. Deze sfeer loopt overigens naadloos door in de groene daktuin. Hier kunnen bewoners elkaar ontmoeten en kan men ontspannen. Een prachtig contrast met de grootstedelijke omgeving van het Maritiem District.

  Fenomenaal uitzicht
  De unieke woonbeleving in CasaNova wordt verder vervolmaakt door het fenomenale uitzicht vanuit de appartementen. Vanuit de hoogste woonlagen heeft u een panoramische kijk op Rotterdam. De ramen van vloer tot plafond en grote buitenruimtes op de hoeken van de appartementen, versterken nog eens dit weidse perspectief. Ook over de bezonning van de buitenruimten is zeer goed nagedacht. De balkons en terrassen hebben een zuidoost, zuid of zuidwest ligging. Geniet u van het ochtendgloren over de Maas of beleeft u liever de zonsondergang?

  HAVEN APPARTEMENTEN
  Uitkijkend op het water en de historische schepen van het Maritiem Museum, leef je in een licht en ruim appartement op de eerste tot en met de vierde verdieping. In dit appartement ben je direct verbonden met een steeds veranderende stad. De ene keer bruist het er van het leven, de andere keer geniet je in alle rust van de opkomende zon. Je leefruimte is handig ingericht en voorzien van alle luxe. De havenappartementen komen in verschillende groottes. Van compacte tweekamer appartementen (circa 50 m²) tot ruime
  driekamer appartementen (circa 98 m²).

  TAILLE-APPARTEMENTEN
  De appartementen op de 7e en 8e verdieping liggen in het bovenste gedeelte van de taille van ‘CasaNova’. Hier loopt de gevel van de toren schuin terug naar de kern. In de taille komen de specials; 6 speels ingedeelde designappartementen met een volledig schuine buitengevel. Je hebt hier de stad aan je voeten én staat in verbinding met de omgeving en de daktuin, die ingericht is als exclusieve groene ontmoetings- en ontspanningsplek voor de bewoners van CasaNova en The Muse.

  TORENAPPARTEMENTEN
  Met de torenappartementen van CasaNova ga je de hoogte in. Drie appartementen per verdieping, elk appartement heeft een panoramisch uitzicht over de verschillende windstreken. Kijk vanuit je woonkamer en eetkeuken op de Maas met de Willemsbrug, Leuvehaven of de binnenstad? Een ding hebben de torenappartementen gemeen, het ruim bemeten balkon op elke punt van de driehoek.

  PENTHOUSES
  CasaNova blinkt van top tot teen uit in luxe, service en voorzieningen. Wie daarbij kiest voor één van de riante penthouses op de verdiepingen 33, 34 of 35 heeft een sublieme combinatie van ruimte en panoramisch uitzicht. De woonlagen 33 en 34 bestaan elk uit slechts twee penthouses. Aan de zuidzijde meet deze 170 m² en aan de zuidwest zijde 189 m². Dit laatstgenoemde penthouse heeft twee ruime buitenruimtes. De bovenste laag (35) bestaat uit 1 penthouse (optioneel 2). Met ruim 340 m² oppervlakte in zijn unieke prismavorm behoort dit penthouse tot absolute internationale klasse.

  Daktuin
  De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

  Gastenkamers
  Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

  Gemeenschappelijke keuken
  Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

  Werk- en atelierruimte
  Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

  Fitnessruimte & Gym
  In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven.

  Bringme boxen
  Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heb je een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst open je met de app op je smartphone het kluisje en neemt je pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

  Huismeesterservice
  Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

  Bruisend Leven aan de kade van de Wijnhaven
  De plint van de gezamenlijke onderbouw van The Muse en CasaNova zorgt voor een levendige Wijnhavenkade met plaats voor hoogwaardige horeca en retail.

  Disclaimer:
  De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project CasaNova. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 • Woningtypen

  Havenappartementen

  € 200.000 tot € 545.000
  40m² tot 98m²
  0 van 32 Woningen beschikbaar

  Beschikbare woningen

  Casanova Bouwnummer 101 ong   Verkocht onder voorbehoud € 265.000 v.o.n. 49m²
  Casanova Bouwnummer 102 ong   Verkocht onder voorbehoud € 260.000 v.o.n. 47m²
  Casanova Bouwnummer 103 ong   Verkocht onder voorbehoud € 200.000 v.o.n. 40m²
  Casanova Bouwnummer 104 ong   Verkocht onder voorbehoud € 215.000 v.o.n. 44m²
  Casanova Bouwnummer 105 ong € 275.000 v.o.n. 49m²
  Casanova Bouwnummer 106 ong   Verkocht onder voorbehoud € 290.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 107 ong   Verkocht onder voorbehoud € 250.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 108 ong € 250.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 109 ong   Verkocht onder voorbehoud € 291.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 110 ong   Verkocht onder voorbehoud € 475.000 v.o.n. 91m²
  Casanova Bouwnummer 111 ong   Verkocht onder voorbehoud € 385.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 112 ong   Verkocht onder voorbehoud € 385.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 113 ong   Verkocht onder voorbehoud € 525.000 v.o.n. 98m²
  Casanova Bouwnummer 114 ong   Verkocht onder voorbehoud € 255.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 115 ong   Verkocht onder voorbehoud € 255.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 116 ong   Verkocht onder voorbehoud € 275.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 117 ong € 265.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 118 ong   Verkocht onder voorbehoud € 485.000 v.o.n. 91m²
  Casanova Bouwnummer 119 ong   Verkocht onder voorbehoud € 390.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 120 ong   Verkocht onder voorbehoud € 390.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 121 ong   Verkocht onder voorbehoud € 535.000 v.o.n. 98m²
  Casanova Bouwnummer 122 ong   Verkocht onder voorbehoud € 265.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 123 ong   Verkocht onder voorbehoud € 265.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 124 ong € 285.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 125 ong € 270.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 126 ong € 495.000 v.o.n. 91m²
  Casanova Bouwnummer 127 ong € 400.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 128 ong € 400.000 v.o.n. 69m²
  Casanova Bouwnummer 129 ong   Verkocht onder voorbehoud € 545.000 v.o.n. 98m²
  Casanova Bouwnummer 130 ong   Verkocht onder voorbehoud € 285.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 131 ong   Verkocht onder voorbehoud € 285.000 v.o.n. 50m²
  Casanova Bouwnummer 132 ong € 295.000 v.o.n. 50m²

  Penthouses

  € 1.250.000 tot € 3.100.000
  170m² tot 342m²
  0 van 5 Woningen beschikbaar

  Beschikbare woningen

  Casanova Bouwnummer 211 ong   Onder optie € 1.325.000 v.o.n. 189m²
  Casanova Bouwnummer 212 ong   Verkocht onder voorbehoud € 1.250.000 v.o.n. 170m²
  Casanova Bouwnummer 213 ong   Verkocht onder voorbehoud € 1.400.000 v.o.n. 189m²
  Casanova Bouwnummer 214 ong € 1.325.000 v.o.n. 170m²

  Taille-appartementen

  € 200.000 tot € 3.100.000
  61m² tot 113m²
  0 van 6 Woningen beschikbaar

  Beschikbare woningen

  Casanova Bouwnummer 133 ong   Verkocht onder voorbehoud € 340.000 v.o.n. 61m²
  Casanova Bouwnummer 134 ong € 375.000 v.o.n. 71m²
  Casanova Bouwnummer 135 ong € 425.000 v.o.n. 74m²
  Casanova Bouwnummer 136 ong € 500.000 v.o.n. 91m²
  Casanova Bouwnummer 137 ong   Verkocht onder voorbehoud € 425.000 v.o.n. 79m²
  Casanova Bouwnummer 138 ong   Verkocht onder voorbehoud € 625.000 v.o.n. 113m²

  Torenappartementen

  € 450.000 tot € 922.000
  95m² tot 136m²
  0 van 72 Woningen beschikbaar

  Beschikbare woningen

  Casanova Bouwnummer 139 ong   Verkocht onder voorbehoud € 595.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 140 ong   Verkocht onder voorbehoud € 550.000 v.o.n. 108m²
  Casanova Bouwnummer 141 ong   Verkocht onder voorbehoud € 675.000 v.o.n. 123m²
  Casanova Bouwnummer 142 ong € 600.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 143 ong   Verkocht onder voorbehoud € 450.000 v.o.n. 96m²
  Casanova Bouwnummer 144 ong € 747.000 v.o.n. 135m²
  Casanova Bouwnummer 145 ong   Verkocht onder voorbehoud € 605.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 146 ong   Verkocht onder voorbehoud € 454.000 v.o.n. 96m²
  Casanova Bouwnummer 147 ong   Onder optie € 753.000 v.o.n. 135m²
  Casanova Bouwnummer 148 ong € 610.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 149 ong   Onder optie € 458.000 v.o.n. 96m²
  Casanova Bouwnummer 150 ong € 759.000 v.o.n. 135m²
  Casanova Bouwnummer 151 ong   Verkocht onder voorbehoud € 615.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 152 ong   Verkocht onder voorbehoud € 570.000 v.o.n. 108m²
  Casanova Bouwnummer 153 ong   Verkocht onder voorbehoud € 695.000 v.o.n. 123m²
  Casanova Bouwnummer 154 ong   Verkocht onder voorbehoud € 620.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 155 ong   Verkocht onder voorbehoud € 466.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 156 ong   Verkocht onder voorbehoud € 771.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 157 ong   Verkocht onder voorbehoud € 625.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 158 ong   Verkocht onder voorbehoud € 470.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 159 ong € 777.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 160 ong   Verkocht onder voorbehoud € 630.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 161 ong   Verkocht onder voorbehoud € 474.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 162 ong   Verkocht onder voorbehoud € 783.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 163 ong € 635.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 164 ong € 590.000 v.o.n. 108m²
  Casanova Bouwnummer 165 ong € 715.000 v.o.n. 123m²
  Casanova Bouwnummer 166 ong   Verkocht onder voorbehoud € 640.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 169 ong   Verkocht onder voorbehoud € 645.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 170 ong   Onder optie € 486.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 171 ong € 801.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 172 ong € 650.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 173 ong   Verkocht onder voorbehoud € 490.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 174 ong € 807.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 175 ong € 655.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 176 ong € 610.000 v.o.n. 108m²
  Casanova Bouwnummer 178 ong € 660.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 179 ong   Verkocht onder voorbehoud € 498.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 180 ong € 813.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 181 ong € 665.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 182 ong € 502.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 183 ong € 819.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 184 ong € 670.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 185 ong   Verkocht onder voorbehoud € 506.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 186 ong   Verkocht onder voorbehoud € 825.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 187 ong   Verkocht onder voorbehoud € 675.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 188 ong   Verkocht onder voorbehoud € 630.000 v.o.n. 108m²
  Casanova Bouwnummer 189 ong € 755.000 v.o.n. 123m²
  Casanova Bouwnummer 190 ong € 700.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 191 ong   Verkocht onder voorbehoud € 531.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 192 ong   Verkocht onder voorbehoud € 850.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 193 ong   Verkocht onder voorbehoud € 710.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 194 ong   Verkocht onder voorbehoud € 539.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 195 ong   Verkocht onder voorbehoud € 862.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 196 ong € 720.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 197 ong   Verkocht onder voorbehoud € 547.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 198 ong € 874.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 199 ong   Verkocht onder voorbehoud € 730.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 200 ong   Verkocht onder voorbehoud € 555.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 201 ong   Verkocht onder voorbehoud € 886.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 202 ong € 740.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 203 ong   Onder optie € 563.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 204 ong   Verkocht onder voorbehoud € 898.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 205 ong € 750.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 206 ong € 571.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 207 ong   Verkocht onder voorbehoud € 910.000 v.o.n. 136m²
  Casanova Bouwnummer 208 ong € 760.000 v.o.n. 122m²
  Casanova Bouwnummer 209 ong € 579.000 v.o.n. 95m²
  Casanova Bouwnummer 210 ong € 922.000 v.o.n. 136m²

 • Locatie

  [ { "address": " ", "zipCode": "3011 WK", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9176582, "lng": 4.4868516, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  € 200.000 tot € 3.100.000 v.o.n.
  Status
  Beschikbaar

  Bouw

  Start bouw
  31-03-2019
  Aantal woningen
  115

  Oppervlakten en inhoud

  Woonoppervlakte
  40m² tot 342m²
  Inhoud
  121m³ tot 1026m³

  Meer informatie

  Website
  http://www.casanova-rotterdam.nl
 • Reageer

  Wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject?
  U kunt ons bellen of mailen, of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoeveel is ?  
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde

Direct berekenen