The Muse, Rotterdam

Kenmerken

Prijs
€ 160.000 tot € 1.325.000 v.o.n.
Postcode
3011 WK Rotterdam
Oppervlakte
39m² tot 209m²
Inhoud
103m³ tot 606m³
Aantal woningen
95
Vrije woningen
95

Bekijk beschikbare woningen


› Bekijk projectwebsite


 • Omschrijving

  THE MUSE OF YOUR LIFE

  Tussen Maas en Markthal, De Oude Haven en de Witte de Withstraat verrijst The Muse: een luxe woontoren met 94 koopappartementen in de Wijnhaven. Dé woonlocatie voor iedereen die van Rotterdam houdt. Laat je elke dag opnieuw inspireren door het uitzicht op de skyline van Rotterdam of richting de Maas en de Willemsbrug. Stort je in het bruisende stadsleven of geniet van de rust op je eigen riante terras… The Muse geeft je een geheel nieuwe kijk op het leven in Rotterdam.

  Dalì liet zich inspireren door Gala Diakonova. Rubens door de vrouw in het algemeen. The Muse inspireert jou. The Muse is een 'work of art'. BARCODE Architects is erin geslaagd om de grenzen van de verbeelding te verleggen door hoogstaand design te combineren met doordachte plattegronden en optimaal comfort. De appartementen zijn van pure kwaliteit en zeer hoogwaardig afgewerkt. En natuurlijk bieden de meeste appartementen een schitterende uitzicht over de stad of de Maas.

  Haven van de stad
  In het Maritiem District voel en bleef je de oorsprong van Rotterdam. De Leuvehaven, het hart van het district, was tot aan de tweede wereldoorlog het thuis van de bekende Van Nelle fabrieken.

  Nu is het in gebruik als bewaarder van het drijvend erfgoed van Rotterdam en maakt de havenonderdeel uit van het Maritiem Museum. Ook onderdeel van het Maritiem District; de bruisende terrassen van de Oude Haven, het uitzicht van Prachtig aan de Maas en de 127 meter hoge Red Apple. Een geweldige mix van high rise en historisch Rotterdam. Op deze stoere plek, zo verbonden me de stad en het water van de Maas, is het begin gemaakt van een hoogwaardige woonbuurt met een prachtig wolkenkrabbend waterfront. Van daaruit kijk je niet alleen uit op het erfgoed van de stad, maar ook op de Willemsbrug naar het Noordereiland, de Maas en luxe cruiseschepen. Hier wonen betekent genieten van het kloppend hart van Rotterdam op een hypermoderne locatie en toch in de luwte van de stad.

  De façade van ‘The Muse’ kent twee unieke karakters; de zuid- en noordgevel zijn zeer transparant, laten veel licht binnen en bieden een spectaculair vergezicht over de Maas en de stad. De oost- en westgevel zijn meer gesloten van aard en geven een prettige privacy. De omkadering van de gevel accentueert de bijzondere vorm van het gebouw. Dit geeft The Muse een zeer herkenbaar silhouette in de skyline van Rotterdam.

  The Muse biedt, verdeeld over 23 woonlagen, een meer dan ruime variatie aan luxe koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau. Er komen 94 appartementen in verschillende groottes en indelingen. Alle woningen genieten van optimale daglichtconditie en fantastische vergezichten. Bovendien zorgen de ruime balkons en dakterrassen én het panoramisch schuifraam op het oosten en westen ervoor dat de zon van de eerste tot aan de laatste zonnestralen in de woningen te volgen is. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en compleet uitgerust met een luxe keuken van Siematic en een badkamer met materialen van toonaangevende merken als Villeroy & Boch en Mosa.

  In het nieuwe design icoon van Rotterdam, The Muse, komen 94 luxe afgewerkte koopappartementen met een grote verscheidenheid in grootte, indeling, ligging en uitzicht. Grofweg zijn de appartementen verdeeld in appartementen aan de Wijnhaven, prachtige terraswoningen met verspringende woonlagen, uitzichtrijke torenappartementen en een aantal hyperluxe penthouses van ca. 210 m², die uitkijken over de stad.

 • Woningtypen

  Havenappartementen

  € 160.000 tot € 400.000
  39m² tot 118m²
  13 van 13 Woningen beschikbaar

  Penthouses

  € 910.000 tot € 1.325.000
  182m² tot 209m²
  4 van 4 Woningen beschikbaar

  Terraswoningen

  € 261.000 tot € 750.000
  223m² tot 496m²
  19 van 19 Woningen beschikbaar

  Torenppartementen

  € 263.000 tot € 603.000
  223m² tot 371m²
  59 van 59 Woningen beschikbaar

 • Kenmerken

  Overdracht

  Prijs
  € 160.000 tot € 1.325.000 v.o.n.
  Status
  Beschikbaar

  Bouw

  Aantal woningen
  95
  Vrije woningen
  95

  Oppervlakten en inhoud

  Woonoppervlakte
  39m² tot 209m²
  Inhoud
  103m³ tot 606m³

  Meer informatie

  Website
  http://www.themuseofrotterdam.nl
 • Reageer

  Wilt u meer informatie over dit nieuwbouwproject?
  U kunt ons bellen of mailen, of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

  Hoeveel is ?