Kleurrijk NVM makelaars & taxateurs gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Wijnhaven 65 B01, Rotterdam

Kenmerken

Prijs
€ 350.000 k.k.
Wijk
Stadsdriehoek
Postcode
3011 WJ Rotterdam
Woningtype
Portiekflat
Bouwjaar
2020
Soort bouw
Nieuwbouw
Parkeren
Betaald parkeren
Kamers
2
Slaapkamers
1
Oppervlakte
50m²
Inhoud
150m³
Oplevering
In overleg

Download Brochure


 • Omschrijving

  Dit luxe 2-kamer appartement is gelegen op de 1e verdieping van de reeds in aanbouw zijnde woontoren, CasaNova. In dit appartement ben je direct verbonden met een steeds veranderende stad. De ene keer bruist het er van het leven, de andere keer geniet je in alle rust van de opkomende zon. Je leefruimte is handig ingericht en voorzien van alle luxe. De woning complimenteert haar stedelijke ligging door de combinatie van het bruisende stadsgevoel en de serene rust die de Stadsdriehoek te bieden heeft. Het complex telt 114 "uitsluitend" koop appartementen.

  Indeling

  Entree
  De entree van CasaNova heeft een zeer royale uitstraling, waarbij aan weerszijden van de begane grond een diversiteit aan kwalitatieve winkel-, kantoor- of horecaruimten gerealiseerd zal worden, geheel in de kwaliteit die men mag verwachten van een luxe appartementengebouw. Vanuit de Wijnstraat wordt een tweede entree aangelegd om de toegankelijkheid voor de bewoners te vergroten. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime fietsenstalling.

  1e verdieping
  Nadat je de lift verlaat kom je terecht in het atrium met een oase van natuurlijk licht. Het atrium loopt vanaf de eerste verdieping geheel door naar de vijfde verdieping en komt uit op de ca. 1.500 m2 tellende daktuin. Altijd een mooie entree voor jou en jouw bezoekers. De woonkamer met de grote verdiepingshoge raampartijen trekken direct je aandacht. De keuken is uitgebreid met extra apparatuur en de badkamer is verfraaid met luxere tegels. De makelaar kan je vertellen welke wijzigingen zijn aangebracht en wellicht dat je tot een gegeven moment zelfs nog in kleurstelling en apparatuur kunt wijzigen. Aan de ene zijde kijk je naar de altijd rustige Wijnstraat en aan de andere zijde de Zwartehondstraat. Het appartement beschikt over een slaapkamer van goed formaat. De daktuin is toegankelijk voor alle eigenaren en hun bezoek. Genietend van het uitzicht met een hapje en drankje en aansluitend flaneren over de binnenstad.

  Casanova is ondanks zijn iconische hoogte van ruim 110 meter toch intiem en gemoedelijk van opzet. Er bevinden zich slechts drie appartementen per verdieping in de toren. Het gebruik van warm auberginekleurig natuursteen en sfeervolle materialen als hout en glas, waarborgen een aangenaam en modern woonklimaat. Deze woonsfeer vloeit smetteloos over in de groene daktuin van maar liefst 1.500 m² welke onder architectuur zal worden aangelegd.

  Bijzonderheden:
  - Eigen grond
  - EPC 0,39 = Energielabel A
  - 50 m² woonoppervlakte
  - Vloerverwarming met na-regeling per vertrek
  - Video-installatie
  - SieMatic keuken, kleurstelling nog te bepalen tot augustus 2020)
  - Luxe sanitair en tegelwerk(kleurstelling nog te bepalen tot augustus 2020)
  - Bijdrage aan Vereniging van Eigenaren bedraagt € 88,23
  - Gemeenschappelijke fietsenstalling
  - Verwarming en warm water via stadsverwarming
  - SWK garantie (betreft nieuwbouw)
  - Sausklare muren
  - De woning wordt opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk en keuken(kleurstelling te bepalen tot augustus 2020)
  - Projectnotaris van toepassing: Van der Stap Notarissen N.V.

  Upgrades:
  Voor de keuken geldt dat koper tot een nader te bepalen datum in de gelegenheid is de luxe SieMatic keuken te wijzigen, de stelpost hiervoor is € 5.687.- plus € 2.584,62 (voor rekening van de verkoper). Voor het tegelwerk in badkamer en wc is ook een upgrade gedaan voor het bedrag van € 439,75 naast de standaard luxe uitvoering. Daarnaast is als extra meerwerk een luxe deur van de hal naar de woonkamer geselecteerd t.w.v. € 464.- (eveneens voor rekening van de verkoper).

  Voorwaarden:
  - OB / BTW ten gunste van verkoper
  - Projectnotaris Van der Stap notarissen

  VOORZIENINGEN IN HET GEBOUW

  Daktuin
  De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten.

  Gastenkamers
  Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de gastenkamers in The Muse aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor een plotseling familiebezoek.

  Gemeenschappelijke keuken
  Aan de collectieve daktuin zijn keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

  Werk- en atelierruimte
  Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

  Fitnessruimte & Gym
  In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova en The Muse, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad, de Maas en de Wijnhaven.

  Bringme boxen
  Naar het postkantoor moeten voor een gemiste levering van een pakketje of een zending is niet meer nodig! Met het Bringme-concept heb je een flexibele postbus aan huis. Bij de entree laat de bezorger weten in welk vak hij de zending heeft achtergelaten. Bij thuiskomst open je met de app op je smartphone het kluisje en neemt je pakket eenvoudigweg met de lift mee omhoog.

  Huismeesterservice
  Prettig om een eigen bemande huismeesterspost in The Muse te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

  Bruisend Leven aan de kade van de Wijnhaven
  De plint van de gezamenlijke onderbouw van The Muse en CasaNova zorgt voor een levendige Wijnhavenkade met plaats voor hoogwaardige horeca en retail.

  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

  Kleurrijk NVM Makelaars en Ooms makelaars behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

 • Locatie

  [ { "address": "Wijnhaven 65", "zipCode": "3011 WJ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9180074, "lng": 4.4874662 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 350.000 k.k.
  Wijk
  Stadsdriehoek
  Locatie
  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
  Postcode
  3011 WJ Rotterdam
  Woningtype
  Portiekflat
  Bouwjaar
  2020
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Parkeren
  Betaald parkeren
  Kamers
  2
  Slaapkamers
  1
  Oppervlakte
  50m²
  Inhoud
  150m³
  Oplevering
  In overleg
 • Reageer

  Wilt u meer informatie over de woning of een bezichting plannen?
  U kunt ons bellen of mailen, of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde

Direct berekenen