Wijnhaven bouwnummer 75 ong, Rotterdam

Kenmerken

Verkocht
Prijs
€ 405.000 v.o.n.
Wijk
Rotterdam Centrum
Postcode
3011 WJ Rotterdam
Woningtype
Portiekflat
Bouwjaar
2018
Soort bouw
Nieuwbouw
Kamers
4
Slaapkamers
3
Oppervlakte
103m²
Inhoud
309m³
Oplevering
in overleg

Download Brochure


 • Omschrijving

  Omschrijving
  THE MUSE OF YOUR LIFE

  Tussen Maas en Markthal, De Oude Haven en de Witte de Withstraat verrijst The Muse: een luxe woontoren met 94 koopappartementen in de Wijnhaven. Dé woonlocatie voor iedereen die van Rotterdam houdt. Laat je elke dag opnieuw inspireren door het uitzicht op de skyline van Rotterdam of richting de Maas en de Willemsbrug. Stort je in het bruisende stadsleven of geniet van de rust op je eigen riante terras… The Muse geeft je een geheel nieuwe kijk op het leven in Rotterdam.

  Dalì liet zich inspireren door Gala Diakonova. Rubens door de vrouw in het algemeen. The Muse inspireert jou. The Muse is een 'work of art'. BARCODE Architects is erin geslaagd om de grenzen van de verbeelding te verleggen door hoogstaand design te combineren met doordachte plattegronden en optimaal comfort. De appartementen zijn van pure kwaliteit en zeer hoogwaardig afgewerkt. En natuurlijk bieden de meeste appartementen een schitterende uitzicht over de stad of de Maas.

  Haven van de stad
  In het Maritiem District voel en bleef je de oorsprong van Rotterdam. De Leuvehaven, het hart van het district, was tot aan de tweede wereldoorlog het thuis van de bekende Van Nelle fabrieken.

  Nu is het in gebruik als bewaarder van het drijvend erfgoed van Rotterdam en maakt de havenonderdeel uit van het Maritiem Museum. Ook onderdeel van het Maritiem District; de bruisende terrassen van de Oude Haven, het uitzicht van Prachtig aan de Maas en de 127 meter hoge Red Apple. Een geweldige mix van high rise en historisch Rotterdam. Op deze stoere plek, zo verbonden me de stad en het water van de Maas, is het begin gemaakt van een hoogwaardige woonbuurt met een prachtig wolkenkrabbend waterfront. Van daaruit kijk je niet alleen uit op het erfgoed van de stad, maar ook op de Willemsbrug naar het Noordereiland, de Maas en luxe cruiseschepen. Hier wonen betekent genieten van het kloppend hart van Rotterdam op een hypermoderne locatie en toch in de luwte van de stad.

  De façade van ‘The Muse’ kent twee unieke karakters; de zuid- en noordgevel zijn zeer transparant, laten veel licht binnen en bieden een spectaculair vergezicht over de Maas en de stad. De oost- en westgevel zijn meer gesloten van aard en geven een prettige privacy. De omkadering van de gevel accentueert de bijzondere vorm van het gebouw. Dit geeft The Muse een zeer herkenbaar silhouette in de skyline van Rotterdam.

  The Muse biedt, verdeeld over 23 woonlagen, een meer dan ruime variatie aan luxe koopappartementen met een hoog afwerkingsniveau. Er komen 94 appartementen in verschillende groottes en indelingen. Alle woningen genieten van optimale daglichtconditie en fantastische vergezichten. Bovendien zorgen de ruime balkons en dakterrassen én het panoramisch schuifraam op het oosten en westen ervoor dat de zon van de eerste tot aan de laatste zonnestralen in de woningen te volgen is. Elk appartement is hoogwaardig afgewerkt en compleet uitgerust met een luxe keuken van Siematic en een badkamer met materialen van toonaangevende merken als Villeroy & Boch en Mosa.

  In het nieuwe design icoon van Rotterdam, The Muse, komen 94 luxe afgewerkte koopappartementen met een grote verscheidenheid in grootte, indeling, ligging en uitzicht. Grofweg zijn de appartementen verdeeld in appartementen aan de Wijnhaven, prachtige terraswoningen met verspringende woonlagen, uitzichtrijke torenappartementen en een aantal hyperluxe penthouses van ca. 210 m², die uitkijken over de stad.

 • Locatie

  [ { "address": "Wijnhaven bouwnummer 75 0", "zipCode": "3011 WJ", "city": "Rotterdam", "lat": 51.9172407, "lng": 4.487302 } ]
 • Kenmerken

  Prijs
  € 405.000 v.o.n.
  Wijk
  Rotterdam Centrum
  Locatie
  Aan het water, In centrum
  Postcode
  3011 WJ Rotterdam
  Woningtype
  Portiekflat
  Bouwjaar
  2018
  Soort bouw
  Nieuwbouw
  Kamers
  4
  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  103m²
  Inhoud
  309m³
  Oplevering
  in overleg
 • Reageer

  Wilt u meer informatie over de woning of een bezichting plannen?
  U kunt ons bellen of mailen, of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
  Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.